1. Informatie over Rekenduo
  Rekenduo is een spel waarinspelenderwijs rekenproblemen moeten worden opgelost. Leerlingen moeten kaarten zoeken die bij elkaar horen en onthouden waar de kaarten liggen. Op deze manier ontwikkelen leerlingen sneller een begrippenkader en trainen ze hun geheugen.


  rekenduo

  Rekenduo is er op de niveaus 1F, 2F en 3F en behandelt de domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. De kaarten op niveau 1F zijn vooral bedoeld voor het primair onderwijs en de onderbouw van het vmbo. Rekenduoop niveau 2F is bedoeld voor het mbo, de bovenbouw van het vmbo en de onderbouw vanhavo/vwo, maar kan uiteraard ook als extra uitdaging worden gebruikt voor de excellerende leerling op het primair onderwijs. Voor 3F is er een set te bestellen met extra uitdagende rekenproblemen, enkel uit het domein Getallen. De Rekenduo variaties zijn:

  Combibox
  De Combibox Rekenduo 1F & 2F is bestelklaar, met 96 verschillende duo’s in alle domeinen.


  rekenduo

  In februari 2017 zijn de volgende onderdelen gereed:
  De Startbox Rekenduo 1F, met 48 verschillende duo’s in alle domeinen.
  De Uitbreidingsset Rekenduo 1F, met 32 aanvullende nieuwe duo’s in alle domeinen.
  De Uitbreidingsset Rekenduo 3F, met 16 uitdagende duo’s op domein Getallen.

  In ontwikkeling:
  Rekenduo “Vooraf 1F”, voor de onderbouw van het basisonderwijs.
  Stuur een mail naar info@rekenteam.nl voor uw vragen of bestelling of werken met een button.  Rekenduo 1F bestellen Rekendduo 2F bestellen

 2. Wie zijn wij?
  Wij zijn twee ervaren en gedreven rekendocenten met de overtuiging dat iedere leerling zijn rekenniveau kan verbeteren. Met de juiste begeleiding, training en motivatie kan de leerling ver komen. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en maatwerk voor de leerling.

  Daarnaast zijn wij actief rekenspellen aan het ontwikkelen waarmee de leerling en ouders spelenderwijs steeds beter én leuker leren rekenen. Ook diverse collega’s binnen het onderwijs werken al met deze spellen en zien zowel het enthousiasme als het niveau van de leerling aanzienlijk toenemen.

  Tevens zoeken wij ouders met kinderen die mee willen doen aan een onderzoek waarbij wij het rekenniveau met het spelen onze spellen willen verbeteren. Dit begeleiden wij middels niveaumetingen.